Skär champinjoner och purjolök i lagom stora bitar. Fräs champinjonerna i lagom mycket matfett tills de fått en fin färg och häll sedan i purjolöken, Låt nu detta fräsa ett tag
Tillsätt maizena utblandat med 2 msk kallt vatten och blanda i lite i taget tills du tycker det är en bra konsistens. 2 finstrimlade morötter. 1 dl matlagningsgrädde
)Dagens lunch bestod av en pastasås på quorn. Läser den näst sista teoretiska kursen nu, sista kursen innehållande en tenta och sedan är det bara praktik in i mål
Pasta med sås är alltid en hit om man vill laga en snabb och enkel middag. Man kan med fördel använda en lite finare italiensk salami för lite mer pikant smak
basilikablad till garnering. 150 g Philadelphia Light Naturell. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Så därför tänkte jag göra pastasås på alla dessa kylskåpsrester som bl. Efter vår "salladsvecka" förra veckan hade jag en massa överblivna ingredienser kvar i kylskåpet
2 pkt bacon1 purjolök2 klyftor vitlök3 dl crème fraiche2 dl matlagningsgräddesvartpeppar½ dl riven ostSkär baconet i bitar och stek i stekpanna på rätt hög temp
Vänd ner grädde, crème fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med lite salt och peppar. Strimla kassler och fräs den i smör tillsammans med den finhackade löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.