Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost. Lite kokt potatis till och du har en helt suveränt god och enkel vardagsrätt
Den syrligaoch krämiga tomatsåsen mixas ihop av ugnsrostade körsbärstomater, olivolja och ruccola. Färsbiffar är totalt orädda och kan anta nästan vilken
Servera med tex klyftpotatis >>och gräddsås Läs nedan. Blanda samman med blandfärsen. Här kommer ett nytt recept på köttfärsbiffar - Denna gången gjorde jag dem ost ochskinkfyllda
Medans potatisen kokar, tar du och viker ut fjärilskotletterna och kryddar dem på insidan. När du har sköljt potatisen väl ska du lägga dem i en kastrull med vatten
Det blir ett riktigt gott tillbehör som självklart funkar till annat än färsbiffaroch mos också. Och ett gött mos svänger du ju ihop i ett nafs, eller servera med pasta
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Smaka av färsen med salt och peppar. Blanda ströbröd, mineralvatten och ägg. Färsbiffar. Tillsätt vispgrädde och smaka av med salt och peppar (det går att tillsätta lite socker också)
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.