Krydda kycklingfiléernamed piffi och vitlökspulver. Servera gärna med potatisarna som kommer här. Slå såsen över kycklingfiléerna och strö över resten av den rivna osten och ev
Servera med klyftpotatis och grönsallad. Alla tyckte det var supergott här hemma. 1) Lägg de tinade/färska kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra med 1/2 tsk salt och 1 krm vitpeppar. 3) Blanda créme fraiche, dijonsenap, riven ost, resten av kryddorna och det stekta baconet. KYCKLINGFILÉMEDBACONSÅS 5 port. 4 kycklingfiléer
Krydda med salt och svartpeppar. Klappa in pressad vitlök och persilja. Bind ihop den med "steksnöre". Ta upp köttet och låt det ligga i ugnsfolié en stund under tiden som såsen blir klar
Klä pajformen med degen. Nagga degen med en gaffel i botten. Bryn löken med vitlöken tills den mjuknar. 2 dl Dinkelmjöl med fullkorn. 1 dl vetemjöl med fullkorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.