Såsen går bra att frysa. Låt koka upp och sjud sedan såsen i ca 5 minuter, tills den tjocknar något och klarnar. 1 dl färdig tomatsås (ex. 1 msk kycklingfondeller 1/4 kycklingbuljongtärning
Koka upp och red av till lagom konsistens. Om man vill kan man skära upp annanasbitarna och lägga ner i såsen när den är klar och servera med ris och stektkycklingfilé
Superenkelt att göra och got till både kyckling, lax och fläsk. Såhär till helgen är det många av er som står lite extra mycket i köket, kanske ska ni ha vänner på besök eller grilla i kvällssolen
En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekteller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Tillsätt potatismjölsblandningen och rör om medan såsen tjocknar. Jag gissar att det är bakpulvret samt äggvitan som är själva tricket till frasigheten
Skär fläskkarrén i tunna skivor och lägg i en skål tillsammans med soja och ingefära. Tillsätt fond, majs-stärkelse, vinäger, sherry, tomatpuré och socker och rör om och häll i grytan
Nu är det inte tvunget att ni ska anordna en kräftbaluns för att ha användning för såserna, dom funkar utmärkt till både fisk, kyckling och kött - grillat eller på annat sätt tillagat - till pajer och skaldjur
Servera varm, ljummen eller kall tillkinesiskt inspirerad mat. Efter att ha provat de nya quorn nuggets så förstod vi att de skulle bli fantastiska med ris och en sötsursåstill
Skala och strimla potatisen eller skiva den. Lägg på köttfärssåsen och täck med resten av potatisen. Tillsätt krossade tomater och fond och koka upp och koka i 15 minuter. Tillaga i ugnen tills potatisen är mjuk, ca 45 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.