Anledningen till varför de kallas "Anitas smörgåsbullar" är för att mamma fick receptet av en väninnna vid namn Anita för många år sedan, så så var det med det
Pilaf är det ju inte heller… så vad jag ska kalla den är jag lite osäker på, risrätt. Detta är inte en risotto då en risotto är krämig och lös, gjord på avorioris
1. ). Häll lite olja i en kastrull, tillsätt sedan riset och spiskummin, salt och peppar. Bryn riset under omrörning till det har fått en brunaktig ton
F. ö. r. f. l. e. a. å. s. d. n. j. o. b. g. m. h. v. ä. i. t. u. V. 2. k. p. H. c. ,. J. y. D. B. T. ". 5. 3. 1. /. (. ). S. 7. R. G. 9. 8. L. a r. d l
Denna förrätt bjöd min syster Anita på, den var väldigt god. Lite annorlunda och lite "japansk". Tycker du om sushi och wasabi så är jag säker på att du tycker om denna förrätt
Det här är en irakisk klassiker och lite lyxigare med laxfiléer än som i originalreceptet där man ofta delar mindre fiskar i halvor och friterar dem med både skinn och ben kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.