Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. 4 rejäla portioner30 skivor falukorv (nästan en hel falukorvsring blev det)30 tomatskivor, gärna körsbärstomater30 ostskivor5 dl mellangrädde3 msk hackad bostongurka1 msk dijonsenap1 msk ketchup2 msk köttfond (jag använde en liten fp av Fond du Chef)Några droppar stark chilisåsServera med potatismos eller ris. 30 skivor falukorv
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Ugnsstekt Mozzarella- och Pestotoppad Falukorv. Dissade fisk idag, och åt falukorv istället. Lade ner hela tomater i formen tillsammans med falukorven, så de fick bli klara samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.