Små frukostbrödmed kli och linfrö. Jag gillar att baka bröd med kall degvätska eftersom de har lång jästid, vilket gör det möjligt att göra andra saker under tiden degen jäser
Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper. havregrynsolroskärnor. Häll i havregryn, sirap, linfrön, solroskärnor och morot, blanda runt, tillsätt smör och sen vetemjöl, lite i taget
Brukar ha en strykande åtgång och ätes med nutella eller marmelad (av barnen). Glömde att ta fram surdegen imorse så till morgonens frukost får det bli kalljästa frallor
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.