) Hur som helst är det otroligt enkelt, sköter sig själv iugnen och köttet blir så mört och gott. Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittatbilligafläskkotletterblir detta en supergod middag en vanlig vardag
Skiva morötter och lök i ganska tjocka skivor, krossa vitlökarna lätt. Lägg i grytan. Dela köttet igrytbitar och lägg ner, smula över en buljongtärning
Välj tjocka fläskkotletter så att de inteblir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigtiugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Lägg kotletterna (frysta eller tinade) i en ugnssäker form, inte för stor. Tid. Ingredienser. Helst ska den vara ungefär så stor som ytan kotletterna tar upp när man lägger dem bredvid varandra
) En av veckans maträtter var det fläskkotletteri tomatsås. Jag fortsätter att laga mejerifrimat. Här är receptet på Currykryddade fläskkotletteri tomatsås toppade med smörstekta champinjoner
Stek fläskkotletteri smör. Lägg över köttet i en ugnsäker form. Stek skivadechampinjoner, aubergini och stjälksellerii samma stekpanna som köttet stektes
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Fläskkotlett iugn med gräddig tomatsås. Smör att steka i. och lägg dom sedan i en ugnsfast form. Förstek kotletterna i smör så att dom får en lätt stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.