Gjorde kebabrullar i fredags, som vi bjöd svärmor och svärfar på. Naturligtvis använde vi orientbröd, sen stekte vi kebabkött, på med riven ost, isbergssallad, tomat, lök och kebabsås
Det är bara en tidsfråga nu, snart kan jag ana doften av regn på varm asfalt. Servera tillgrillat. Är man lika grillgalen som jag krävs en rejäl repertoar av tillbehör
Det var en rätt som ofta fanns på bordet till kvällsmat hos farmor och farfar. Tillsätt potatisen, svartpeppar och dillen och låt puttra ytterligare några minuter så potatisen blir varm
Strö på riven ost. Servera med en sallad och lite nachochips till så är det en given succé. Man kan lätt tillverka egen tacokrydda för att spara en hel del pengar
Detta recept har vi inte testat innan, men det blev gott fast jag skulle nog vilja haft lite mer smak på den, så nästa gång får det nog bli mer kryddat, kanske tacosås till eller lite jalapenos i creme fraicheröran
Lägg på ytterligare tre brödskivor och tryck till lätt. När jag bakar smörgåstårta göra jag nästan alltid denna för den är lite annorlunda och så god att den går åt på ett nafs
Vispa äggvitorna till ett skum och vänd ner det i ägg och majonäsblandningen. (36 skivor) Du behöver 12 skivor till varje lager1. a lagret400 g räkost200 g crabstick ½ dl hackad persiljaBre på räkosten på bröden. Lägg på det översta lagret och sätt in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. 12 skivor till
Blanda till dressingen gjord av majonnäs, gräddfil och senap. Blanda potatisen och den hackade purjolöken, rädisorna, gurkan försiktigt med dressingen och tillsätt gräslöken
Grilla en stund på grillen tills det blivit varmt. Lägg på dubbelt foliepapper. Det här åt vi också i förrgår eftersom min man inte är så förtjust i grönmögelost
Tillsätt grädde och mjölk om man vill minska på fettet. Här gjorde också en gräddsås till som köttbullarna fick gotta sig i och serverade sen med kokt pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.