Höstens såsguide
AnnaMarias matblogg
AnnaMarias matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk creme fraiche
  • 1 paket gräddfil
  • 1 gul lök
  • 10 cm skalad gurka
  • 2-3 krossade vitlöksklyftor
  • ½ gul lök
  • ½ färsk röd
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 10 grönpepparkorn
  • 2 tsk kinesisk soya
  • 3 dl kalvfond
  • ½ dl rödvin
  • 3 dl vispgrädde
  • 10-15 minuter
  • 1 paket jordgubbar
  • 200 gr
  • . ½-1 dl florsocker
  • 1 burk creme fraiche
  • 100 g mosad fetaost
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk dijonsenapsalt
  • och vitpeppar
  • 1 burk Creme fraiche
  • ½ burk röd kaviar
  • lite salt
  • 1 burk matlagningsyoghurt
  • 10 cm färsk gurka
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater
  • ½ finhackad gul lök
  • 1 liten burk
  • 2 msk strösocker
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk senap
  • 3 msk strösocker
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 dl finhackad dill
  • salt och grovmalen svartpeppar
  • 1 burk matlagningsyoghurt
  • 2 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 msk ketchup
  • 2 msk bostongurka
  • salt och vitpeppar
  • 4-6 portioner
  • 1 dl majonnäs

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.