Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Mmm. denna ljuvliga Mango surpise går inte av för hackor. Eftersom jag bara älskar Mango var jag tvungen att komponera ihop något med denna underbara frukt
Förhoppningsvis hittar du någon rätt som kan passa eller så kanske du fixar till en hel nyårsmeny. Jamen då kommer här några tips både på förrätter, varmrätter och desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.