Vegetariska dumplings till lunch
Helena mitt i smeten
Helena mitt i smeten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svamp- och vitkålsdumplings
  • 30 stycken
  • 1 paket frysta dumplingssplattor, 250 g (wonton går också bra)
  • 200 g vitkål
  • 150 g shiitakesvamp
  • 1 salladslök 1 msk rapsolja
  • 2 ägg 1 1/2 msk riven ingefära
  • 1/2 tsk salt
  • Chili- och sesamdippsås
  • 3 msk japansk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 msk vatten
  • 1 msk rostade sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.