Delfintårta!
Vardagsfröjd
Vardagsfröjd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 4 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 175 graders ugnsvärme
  • 21 cm i diameter:
  • 3 ägg i glas nr
  • 1 och fyll sedan glas nr
  • 2 med socker tills det når samma nivå som äggen i glas nr
  • 1. I glas nr
  • 13,5 gelantinblad
  • 13,5 dl vispgrädde
  • 4,5 dl strösocker
  • 1125 g frysta hallon
  • 900 g philadelphiaost
  • 600 g naturell färskost
  • 600 g turisk yoghurt
  • 3 dl socker
  • 6 tsk vaniljsocker
  • 9 dl grädde
  • 15 gelatinblad Blanda färskost, yoghurt, socker och vaniljsocker
  •  
  • Vaniljsmökräm
  • 375 g rumsvarmt smör
  • 7,5 dl florsocker
  • 3 msk kokande vatten
  • 3 tsk vaniljsocker
  • Vispa smöret fluffigt, tillsätt florsocker lite i taget under vispning. Tillsätt även det kokande vattnet och vaniljsockret under vispning.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.