Måste allt ta och göra lite yoghurtglassmed citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Är man sugen på något uppfriskande till efterrätt ikväll istället, eller vilken annan kväll/morgon/dag som helst för den delen, är denna yoghurtglass ett hett tips
Dekorera med hallon. 250 gram fryst mango. 1. Häll alla ingredienser i en matberedare. Kör pulsvis i början och mixa sedan en stund tills allt blir en jämn smet
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. mango. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade medmango
Häll upp i ett cocktailglas och dekorera med mynta. Häll mango, äppeljuice, lime, socker, mynta och några isbitar i en mixer och kör tills all is krossats
2 mango. 2 mango. 2 glas. Ingredienser. 2 dl fil. 1 tsk citron saft. 1 dl naturell yoghurt. 2 msk vatten. Blanda allt i en mixer och servera i ett högt glas
Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår med fläskytterfilé, paprika och mango chutney. Så god den blev och det här är en av de grytor när man vill avsluta måltiden med att slicka upp såsen från tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.