Rör i allt utom vetemjölet. Knåda ner vetemjölet och knåda till en smidig deg. 5 dl ljus sirap. 6 dl rågsikt. Smula jästen i en bunke och tillsätt ljummet vatten och mjölk (37 grader). Låt jäsa under bakduk i ca 40 minuter. Låt jäsa under bakduk i 30 minuter. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. 5 dl ljus sirap. 6 dl rågsikt. 220 grader Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca. 25 minuter Låt svalna under bakduk på ett galler
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. y. t. l. g. a. n. s. j. u. d. ,. c. h. å. b. D. p. v. f. ö. V. S. N. 1. 0. 2. 5. 3. M. P. (. x. ). d l. x 2
Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad. Denna gång är det en asiatisk glasnudelsallad med gurka, chili och koriander
Mat som tar tid på sig är kanske inte den bästa vardagsmaten, så känner ni att niintehinnermitti veckan att tillaga denna kyckling så spar receptet till en helg och ta er då tiden
För några veckor sedan skrev jag om en av Paolos nya pastasåser och nu var det dags igen att prova. Det blev nu Paolos tryffelsås med kyckling och spenat
Nu har vi bakat ännumer påskkaka, kliecha, den här gången med valnötsfyllning. De här kakorna är intelik söta som dadelkliecha men de är himla goda särskilt när de är nygräddade
Har ni haft en bra helg. Rätt skumt faktiskt. Vid den här tiden om en månad har Kalle Anka och hans vänner precistagit farväl för detta år och vi är förmodligenhungriga och väntar på att potatisen ska koka klart
Det doftade mer av citron än vad det smakade ipotatissalladen. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissallad med pesto och till det färsbiffar och en rökig tomatsås
När det är dags att dietainför SM igen (börjar nog i slutet av maj) så blir det nog merlågintensivförbränningigen men just nu är jag sugen på att se hur kroppen mår av intervaller
Okej, nu var de övrigai sällskapet intelikarutinerade som kakklubben när det kommertill att äta tårta, tvivlar på att det varitlika mycket kvar om alla hade ätitlika mycket som jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.