Jag har sagt det innan och säger det igen, jag älskar italien och dess underbara smaker. Denna rätt innehåller tre klassiska smaksättare från italien, nämligen soltorkade tomater, pesto och mozzarella
Godmorgon på er alla. Igår gjorde jag en thaigryta med kyckling och rödcurry pasta, försökte efterlikna smaken i den man beställer ute på restaurang, och enligt sambon så lyckades jag rätt bra
Kycklingtärningar Gong Bao är ju en välkänd rätt. Kryddningen funkar utmärkt även till räkor. Jordnötter är en vanlig ingrediens men jag föredrar cashew
Fisk bör man ju äta minst 1 gång per vecka, men i nya varianter gärna för smaklökarnas skull. Denna krämiga laxpasta är väldigt smarrig att varva med… (Vinet kan man utelämna, inte alltid man har en flaska öppen)
Skjuts in i ugnen. Lite grönt. Färdigt att äta. Ibland händer det att man kommer över en billig köttbit, då ska man absolut utnyttja det till lite lyx i vardagen
hittade jag på Lotta Kruses blogg. Wao vilken kyckling. tror aldrig nånsin mer att jag ska göra kyckling på något annat sätt än så här, jo, möjligen grilla istället för ugnssteka ibland och variera glacen, men knepet med att rimma före tillagning har jag anammat från och med nu… det gäller bara att förbereda dagen innan med att koka upp lagen på morgonen och stoppa i kycklingen på kvällen innan när lagen svalnat