Jag gästbloggar hos Från sött till salt
Sandras matkrypin
Sandras matkrypin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g lammytterfilé
  • 1 röd chili
  • 3 msk rosmarin
  • 1 dl olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 citron
  • 4 dl créme fraiche
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • 500 g rödbetor
  • 100 g chévre
  • Honung
  • 1 dl valnötter
  • 2 sötpotatisar
  • 1 purjolök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 citron och saft från 0,5. Krydda med salt
  • timmar
  • 20-30 minuter Strö över
  • 225 grader Tvätta rödbetorna och koka de mjuka, ca 30-40 minuter beroende på storlek. Häll bort vattnet och spola med kallt vatten. Låt svalna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.