Igår hade jag en riktig bakdag här hemma och har laddat upp med en massa godsaker till helgen. Gjorde en ny snickersvariant, chokladöverdragna bovetekex, raw chokladfudge samt dessa smarriga chokladbollar på svarta bönor
Igår mixade jag ihop ett gäng raw food bollar. Det var alldeles för länge sedan och de är perfekta när chokladsuget slår till och dessutom helt mjölk (och gluten) fria
Igår slängde jag ihop min andra sats av rawfood chokladbollar – att ta till när sötsuget sätter in. Receptet har jag snott av Lisa, men igår gjorde jag om lite och tog i kaffe – det blev såå gott
Såklart kan man ju inte låta bli att äta en apfelstrudel när man är i Tyskland (ja, jag vet att den är från Österrike, men den känns nästan lika tysk för mig), och nu när vi är hemma och det ännu är semester så tänkte jag göra en egen
Tjoooho om 3 besökare har jag fått 10 000 läsare sedan jag startade min blogg. Så häftigt. Va roligt att du följer mig och jag hoppas att jag ger lite inspiration =)
Den här helgen tog man och barn sitt pick och pack och åkte "långt upp i Sverige", som dottern sa. De ska umgås med vänner, äta våfflor med hjortronsylt på Dundret och på det stora hela bekanta sig med den vackra fjällvärlden
Blev efterfrågad receptet på "mina" nyttiga chokladbollar jag bjöd på häromdagen så här är det. Dessa chokladbollar innehåller mindre socker och mindre fett än vanliga ifall ni ville veta
Jag utgick från den göttiga barndomsklassikern chokladboll när jag hittade på det här receptet. Men istället för en massa vitt socker är bollarna sötade med dadlar och lite honung
Nu mina vänner ska jag koncentrera mig på bakandet i tv-rutan. . Äntligen torsdagskväll. Sitter bänkad med datorn i knät framför Hela Sverige bakar, vilket föranleder att skrivandet förbehålls åt reklampauserna
Det visade sig att mitt pass inte gick ut förrän nästa år så istället för att gå till Polisen ställde jag mig i köket och rullade ett gäng nyttiga chokladbollar som jag tänkte ta med till jobbet och bjuda min adoptivgrupp på