Surdegsbröd av vörtkaraktär
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dag 1, kväll
  • 6 dl kokhett vatten
  • 2 dl rågmjöl
  • 3 2/3 dl rågsikt
  •  
  • Flytande vört
  • 1 liter svagdricka
  •  
  • morgon
  • Skållningen från gårdagen
  • 1 dl rågsurdegsgrund
  • 1 pkt jäst
  • 11 dl vetemjöl special
  • 3/4 dl flytande vörtextrakt
  • 1 1/2 dl mörk sirap
  • 1 msk salt
  • 1 tsk pomerans
  • 1/2 tsk malen kryddnejlika
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1 tsk malen ingefära
  • 2 dl russin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.