vispa grädden hårt och riv ner skal fint från ½citron. Citron mousse. Inte alls vad jag hade planerat men eftersom jag inte hade allting hemma och pengarna inte riktigt räckte till fick ja ta vad jag hade
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Citronsmörkräm. Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan bli lite för mycket av det goda, så att säga
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. I professionella kök har de flera liter choklad som är smält hela tiden, och då är det klart att det inte är så svårt att doppa
Riv skalet av en citronoch pressa ur saften. Det översta vita lagret fick bli syrligt av citron. Hur trist det än är att fyrtiostrecket närmar sig, så får man försöka skaka av sig åldersnojjan och istället se positivt på saken
Några droppar citronsaft. För att hålla hoppet uppe spenderar jag dagarna med att göra blande det roligaste och mest harmonifyllda jag vet, läsa mat- och baktidningar/böcker/bloggar och prova massa nya recept
Blanda hallonen med lite rivet citronskaloch varva äggtoddy med hallonen i serveringsglas. Tillsammans med hallon smaksatt med rivet citronskal blir det lyx av en enkel klassiker
färska hallon ochcitronmeliss till garnering. Det är en oslagbar kombination av smak och enkelhet som går att förbereda dagen före, perfekt om man vill ha en smarrig efterrätt utan att behöva gå från bordet och vispa när det är som roligast
finrivet skal och saft av ½ citron. Koka ihop hallon och florsocker. finrivet skal och saft av ½ citron. Mixa kexen till smulor och rör ihop med smöret
En saftig och god kaka, med fyllning av vad som fanns hemma helt enkelt. Smälter snabbt och är därför förstås jättesmarta att använda när man ska garnera något med smält choklad, eller när smält choklad ska ingå i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.