1,5 Olivolja. pinjenötter50 g melonkärnor. Sätt ugnen på 175°. Grädda i mitten av ugnen ca 20–25 minuter. Vill ni ha en kladdkaka som smakar så mycket choklad att man inte kan äta den utan glass då är det här grejen
150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse. Hacka chokladen grovt (jag tog 50 g men jag ska nog ta 100 nästa gång). 150 g digestivekex. 50-75 g smör. 50-100 g vit choklad. 50 g m
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. 5 dl grädde som värms (ej kokas), blanda i 10-12 st hackade kinderäggbitar (chokladbitar som säljs i sexpack) och rör tills de smält och låt allt stå över natten i kylskåpet, vispa upp till en fluffig smet med elvisp. 5 dl grädde. 5 dl grädde. 5 dl grädde
Sift the flour, baking soda and baking powder together. In the bowl of a stand mixer, cream togetherthe softened butter, granulated sugar, brown sugar, pure vanilla and almond extracts
5. 5. D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.