Krydda med vitlök. 600 g skivad ryggbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g skivad ryggbiff 1 tsk salt 1 krm grovmalen svartpeppar Sås
Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. 600 g biff. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Flytta köttet lite vid sidan av glöden och låt det grilla färdigt, 5-8 min
Gör så här Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. 600 g biff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g biff 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 200 g färsk haricots verts 1 vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar Bearnaisesås
Stek på biffen i en het panna så att köttet får en bra stekyta, krydda med salt och peppar. Undertiden, bered bearnaisesåsen enligt förpackningens instruktion, servera såsen i en såsskål vid sidan av
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Perfekt fredagsmat, med andra ord. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. 400 g lövbiff. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.