Lättgjord, nyttig kladdkaka med jordgubbar/hallon och rå kakao - gluten- och mjölkfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smält kokosolja
  • ½ dl kokossocker (andra gången jag bakade kakan hade jag slut på kokossocker och tog ljust muscovadosocker, vilket också gick bra)
  • ½ dl dadelsirap - eller annan mörk sirap
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 3 msk rå kakao
  • 12 - 15 g torkade hallon eller jordgubbar - eller både och
  • 1 dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosnötsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  •  
  • Glasyr
  • 85 g mörk, mjölkfri choklad
  • 1 msk kokosolja
  • 1 ägg 1 msk kokosblomssocker
  • ½ msk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.