Här kommer äntligenresten av buffén lillasyster och jag bjöd gästerna på i fredags. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Riv ingefäran grovt medskalen på. En shot om dagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Börja (och sluta) varje dagmeden riktig friskshot. Ett par varv medsvartpepparkvarnen. Här kommer ett tips från coachen såhär i mörkaste november och förkylningstider
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 500 g krossade tomater med basilika
Hade det inte envisatsmed att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddag på balkongen och ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsiktengenom fönsterna istället
Nu senast bjöd jag Therése på sparris med hemmagjord aioli och parmachips. Smaka av med citronsaft för syra, pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar
I och med att jag sommarjobbar behöver jag matlådor, och eftersom jag jobbar till middagstid så behöver middagarna uppfylla vissa kriterier såsom snabblagat, lättlagat samt att det gärna gå att göra mycket av så att jag får minst en matlåda (resten fryser jag in för framtida matlådor/middagar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.