Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
ca 24 stycken(fast tänker jag efter fick jag mindre än 24 då jag gjorde mina lite större, tyckte de blev för små annars). 24 då jag gjorde mina lite större, tyckte de blev för små annars
På sistone har det blivit lite nya bakböcker – bland annat Heléne Johanssons ”Sötebröd från Brunkebergs Bageri”, som snabbt har blivit favoritlektyr, och bland annat dök det upp ett recept på Toscabullar som jag älskar
Mina kommentarer. Dags för lite surdegsbak. Har ju kommit av mig med det på sistone. Men jag skakade liv i den snälla surdegen som överlevt både länge och väl trots att den stått där bortglömd och ensammen i kylskåpet
Om ni tycker om bröd med mycket kärnor, frön och torkad frukt så är det här brödet perfekt. Det är inte sista gången jag bakar det här brödet, det blev en favorit här hemma
Mina kommentarer. Kanelbullar är ju alltid gott och även om jag tycker jag har hittat det perfekta receptet på vetedeg redan, så provade jag här ännu ett
Blev så inspirerad av Bagarbertans Baksida i lördags, så jag satte igång en surdeg. Hittade ett recept från Brunkebergs Bageri i en gammal söndagsbilaga som jag sparat
Det här receptet kommer från Brunkebergs bageri men jag gjorde en liten ändring och tog bort saltet. Förra gången jag gjorde de här blev de alldeles för salta, inte alls i min smak