Salta och peppra kycklingen. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. 1 kycklingfilé
Koka potatisen (går lika bra med färskpotatis). Lägg övriga ingredienser i en kastrull och koka upp. När potatisen är färdigkokt, skiva och lägg i créme fraichesåsen
först sallad, sedan de varma grönsakerna och till sist kycklingen. Till det åt vi varm grekisk sallad. Toppa kycklingenmed chiliringar och färsk koriander
Bjud dem tillsammans medpotatissalladen. Rör samman oljan med vinäger, pesto, salt och peppar. Lägg i kycklingfiléerna och låt allt puttra på svag värme under lock ca 10-12 minuter. 4 st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.