Rosmarin- och pinjefyllda fiskfiléer med sherrysås
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rödspättafiléer
  • 1 tsk salt
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 1⁄2 dl pinjenötter
  • 30 g Arla® Svenskt Smör
  • 1⁄2 dl torr sherry
  • 1⁄2 st fiskbuljongtärningar
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 dl finhackad färsk dill
  • 400 g vita bönor
  • 1 st rödlök
  • 2 st tomater
  • 1 st avokado
  • 1⁄2 dl olivolja
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.