Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Men har hunnit med lite träning däremellan skivstång och jogging känner mig nöjd med det. ) Adventsfint har jag ännu inte fixat, får göra det på söndag, för i morgon ska maken och jag åka med några vänner till Stockholm och gå på lite olika julmarknader och få lite julstämning/julkänsla
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Söta, sega och med fyllig ingefärssmak. Ofta när jag är i Uppsala brukar jag gå in i Saluhallen och ta en härlig kopp kaffe och lika härlig chokladpralin på Vardein & Co
Både mamma och min mammas bästa vännina firades i helgen då de båda fyller år med en dags mellanrum. Vädret har varit ljuvligt, sådär lagom höstkallt med härliga färger och solstrålar
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Ta bort kärnhuset ur päronen och skiva dem. Salt, peppar, olivolja och balsamvinäger över det. Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.