I helgen blev det till att baka munkar, det blev både sockrade och doppade i choklad. Det fantastiska med munkar är att de går att dekorera och smaksätta på galet många sätt
Det är mycket som händer de första veckorna i juni. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Varje eller varannan lördag bakar jag glutenfritt bröd till dottern. Brödet bakar jag på rårismjöl och receptet har jag hittat hos Kjersti som bakar massvis med goda glutenfria bröd och andra smarriga glutenfria bakverk
Den här rätten kommer garanterat att lagas igen, men mina smaklökar måste få hämta sig först. Jag har den senaste tiden börjat inkorporera färsk chili i många av våra rätter
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbi i en rasande fart
15-20 st. 150 g smör (INTE margarin). 3 dl röd mjölk. 50 g jäst (röd). 1 dl socker. 1/2 tsk salt. ca 12 dl semper mjölmix, spara 2 dl för att se vad degen behöver
Vi helgrillade kyckling häromdagen. Jättelätt, bara lägga den på indirekt värme på grillen och låta den vara där i en och en halv timme med locket på, sen är det klart
Godmorgon, godmorgon. Här i huset är vi alldeles nyvkna och ska strax sätta oss och äta frukost. Min dotter hade en mysig avslutningsdag på förskolan igår - de åt glass och hadre mysigt tillsammans, och vi fick med oss en laminerad bild hem på de sex barn som alltså ska byta avdelning efter sommaren