Denna är garanterat en avvärldens bästa kycklingpajer. 2,5 dl vetemjöl3 msk vatten125 gr smörFylling. 1 stor grillade kyckling1medelstor purjolök300 gr champinjoner2 msk smör till stekning1,5 dl vispgrädde1-1,5 tsk dragon0,5-1 tsk salt1 krm svartpeppar2,5 msk vetemjölca 3 dl kycklingbuljong ( 2 tärningar+3 dl vatten)0,5-1 msk äkta soja Gör så här. Grädda 225°C i 15-20 min tills pajen fått fin färg. 2,5 dl vetemjöl. 125 gr smör. 1 stor grillade. 1medelstor purjolök. 2 msk smör till stekning. 1,5 dl vispgrädde. 1-1,5 tsk dragon. 0,5-1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. 2,5 msk vetemjöl. 2 tärningar. 0,5-1 msk äkta soja
Dela körsbärstomaterna på mitten och hacka ruccolan grovt. Nu är det helg igen och idag har vi varit på invigningen av grillmässan i Kungsträdgården som vi var inbjudna till och det var roligt även fast det ösregnade
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Hej blodsocker-topp lika hög som Mount Everest. Smörj en brödform med kokosolja eller naturell olja och strö mandelmjöl eller kokosmjöl i formen (så att brödet inte fastnar)
2 tsk bakpulver. 2 dl kakao. 200 g mörk choklad. 200 g smör. 1. 2. Häll ut smeten på ett smort bakplåtspapper i långpanna och grädda i ugn, 175 grader, cirka 20-30 minuter. Låt chokladblandningen koka ihop tills den tjocknar, det tar cirka 15 minuter. 2 tsk bakpulver. 2 dl kakao. 200 g mörk choklad. 200 g smör
Blanda mandel mjöl, fiberhusk och salt i en bunke. Mixa såsen med en stavmixer. Smaka av med ev. 3 dl mandel mjöl. 1 ägg. 1 msk fiberhusk. 1. 2. Förgrädda skalet i ca 5 min på 200°. 200 g Philadelphia ost. 2,5 dl crème fraiche. 100 g smakrik riven ost. 1. 2. Grädda i 225 grader tills ost crèmen fått färg, ca 20 min. 10 st. 2 msk vitvinsvinäger. 1 msk sötning. 1. 2. Häll på resten och koka ihop i ca 15 min. 3 dl mandel mjöl. 1 ägg 1 msk fiberhusk. 200 g Philadelphia ost. 2,5 dl crème fraiche. 100 g smakrik riven ost. 10 st cocktailtomater. 2 msk vitvinsvinäger. 1 msk sötning
Och så har jag lagt in världensgodaste ättiksgurka, precis som jag brukar varje höst. Borde egentligen ge mig ut och ta vara på det fina vädret men har 100 saker inomhus att ta rätt på först. 2 kg gurka av "Västerås" typ. 1 påse gult senapsfrö. 10 - 12 Dillkronor. 3-4 st gula lökar. 1 liter vatten. 1 dl ättikssprit (rund flaska). 1 dl ättikssyra (fyrkantig flaska). 1 kg strösocker (ca 1,2 liter). 2 kg gurka av "Västerås" typ. 1 påse gult senapsfrö. 10 - 12 Dillkronor Färsk pepparrot storlek som en tumme. 3-4 st gula lökar. 1 liter vatten. 1 dl ättikssprit (rund flaska). 1 dl ättikssyra (fyrkantig flaska). 1 kg strösocker (ca 1,2 liter)
Lägg i detta i vatten på medelvärme. 1) skär potatis, morötter, gullök, purjolök. 2)tillsätt oregano,lagerblad, persilja, köttbuljong,grönsaksbuljong,salt,svartpeppar,soya,kokos socker, citron, chili corn flakes mm. låt ligga i ca 15 min. 15 st potatisar. 1 st gullök. 1/3 purjolök. 1,5 liter vatten. 250 g chorizo. 250 g cabanoss. 1 näve oregano (färsk). 1 näve persilja. 2 st grönsaksbuljong. 2 msk svartpeppar. 2 msk kokos socker. 1 tryck med citron. 2 tsk chili corn flakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.