Jag önskar nästan att ni kunde sträcka in handen och ta en nachos och smaka och förstå hur goda dessa var, för det går nästan inte att beskriva med ord
Min seitanskinka är salt, lätt rökig och packad med umami. Du behöver bara tänka på att använda ungefär lika mycket vätska + mjöl, och att den första buljongen ska ha rejält med smak
Slå in blöjtårtan i cellofanpapper, knyt med fina presentsnören – och ge bort. …kartongbit och aluminumfolie, kan du använda en bricka – jag hade ingen bricka, därav tänket
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort medskinka och bacon som fyllning
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtanför att inte brödet ska torka. mingodasida Det var min kära sambo som överraskade mig med denna goda smörgåstårta
Bred ut fyllningen på det första lagret bröd så att det täcker hela ytan. Dekorera med sallad på kanterna och gör ett fint mönster med vindruvor, tomater, apelsin, gurka och skinka
Hit gör du medfördel dagen innan tårtan skall serveras. Garnera med. Skall tårtan stå ett par timmar i kylen innan gästerna kommer så vät ett ark smörpapper som du försiktigt lägger på
Bred ut resterande fyllning och täck med de sista bröden. Bred ut hälften av fyllningen på bröden och täck med ytterligare 3 bröd. 300 g rökt skinka. 150 g rökt skinka
Ni får jätte gärna maila mig bilder på det ni skapar eller så kan ni tagga @bakaochdekorera på Instagram eller till och med dela med er av era skapelser på bakaochdekoreras Facebook sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.