Vegomåndag igen, och jag bjuder på en lite annorlunda vegansoppa med svartkål. Jag upptäckte den i butikshyllan - nyss hemkommen från Italien - och kastade mig raskt över den
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomatermed fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”
Vi har ätit grytan vid olika tillfällen med både pasta, rött ris och svart quinoa. Skala och hacka lök och vitlök, skala och slanta morötterna, skiva champinjonerna om du använder färska, dela tomaternaoch spola av kikärtorna
pastasvarta oliverkikärtor, en liten burksoltorkade tomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
Skär fetaosten i små tärningar och hacka tomaterna. Tina på svag värme och krama sedan ur allt vatten. Lägg den frysta bladspenaten i en kastrull med lite vatten i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.