Om du vill servera den ljummen så förbereder du allt du kan innan du kokar potatisen, så att det bara är att blanda ihop allt så fort potatisen kokat klart och har svalnat lite grand
Om potatissalladen görs dagen innan eller några timmar före den äts kommer smakerna fram bättre än om den äts direkt, men lägg då i de färska örterna strax före servering
Den här potatissalladen är, som alla andra potatissallader, bäst att göra dagen innan servering. Strimla vårlöken och blanda i tillsammans med kapris och tomater
Måndag betyder förstås vegetarisk igen här på bloggen, och idag får det bli en härlig och innehållsrik, ljummen sallad med belugalinser och grönsaker, toppad medsoltorkadekörsbärstomater och frasstekt, mandelpanerad tofu
Den här gången får det bli en enkel och lättgjord, ljummen hirssallad. Maken och dottern åt också äppelkaka med vaniljsås, och jag njöt av god, glutenfri chokladkaka
BLOMKÅLSSALLAD/BLOMKÅLSRÖRA MEDSOLTORKADETOMATER OCH FETAOST (FALSK POTATISSALLAD). Igår grillade vi baconlindade kycklingfiléer och till det serverade jag en blomkålsröra medsoltorkadetomater och fetaost
Blanda med strimlade tomater och skivad purjo. Blanda allt och smaka av med salt och peppar. Gör en dressing på oljan tomaterna legat i och vinäger, eller gör en egen vinägrett - 3 delar god olja, 1 del vinäger
Häll dressingen över potatissalladen och vänd runt. Vänd ner dillen och smaka av med salt och peppar. 1500 gram cocktailtomater . 1Skala och skiva löken, tärna fetaosten och halvera tomaterna
Kommentarer
karinl-28
Fel på länk
Logga in eller Registrera för att kommentera.