Allas ugnar är väldigtolika så håll lite koll på flarnen under gräddningen. Det var länge sen jag bjöd på recept på småkakor, visst är det väl dags igen
Jag har en lista på min telefon över saker jag vill baka nångång iframtiden och fyllda flarn har länge stått med på den listan för de föregående två gångerna jag provat dom (för många år sen) så har jag inte lyckats rulla dom
Efter en litenskåprensning kom jag fram till det här enkla flarnet med getost och en enkel sallad. Den här enkla och snabba rätten kom till en kväll när ingen av oss var jättehungringa men ändå sugna på något gott
Jag har gjort två olikaflarn och det här är ju helt klart en smak sak. Men också så otroligt gott. Lite längre tid då blir dom lite hårdare och med som flarn när man tar dom i munnen så går dom sönder
Gör flarnen gärna innan, annars måste ni vänta på att de ska svalna ordentligt. Ingredienser. Jag gör flarnen som jag har i botten med två skedar smet istället för en, blirlite snålt med plats annars
Igår hade jag lovat min dotter Alexandra att jag skulle baka den så de fick smaka, sagt och gjort. Hon var med och hjälpte till för att se hur man skulle göra, så hon skulle kunna göra den själv sedan och hennes pojkvän Andreas hjälpte även till, perfekt
Lägg på ytterligare ett flarn och mer tryffel. Tillsätt vetemjöl och socker. Avsluta med ett flarn och sikta över florsocker och garnera med hallon och citronmeliss
Jag älskar choklad flarn och pepparkakor så dessa Kakor kan ju inte annat än bli succé för mig. Finnsibutikerna nu men ska man ha en låda får man passa på nu för dom är endast på besök under julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.