Gör ni alltid på samma sätt, eller varierar ni från gång till gång. Denna kväll var jag väldigt sugen på köttfärsås, och mamma hade köpt hem nötfärs sedan tidigare så det passade ju perfekt
Den senaste veckan har instagram fullständigt svämmat över av hasselbackpotatis och någonstans i bakhuvudet hade jag en bild av en pumpa som var tillagad på samma sätt
Revbenen kan även läggas i kylen så penslar du dom med glaze strax innan ni ska äta dom. Revbensspjäll hör julen till, och i detta receptet så förkokas dom tjocka fina revbenen ett par timmar innan dom får glaze på sig och läggs på grillen
Nu vet ni iallafall vadni ska göra med överbliven grönkål. Lägg på en bakplåt och sätt in i ugnen på 100 g på varmluftsläge och ha de inne tills att du ser att de blir krispiga, ca 30-45 min, men enligt receptet kan det ta både kortare och längre tid, det beror på hur mycket vatten som är kvar i kålen
Tja, vad tror ni. Svårt att säga vad som var godast. Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.