Milda, fina smaker som påminner om Wallenbergare. Och om viinte hade haft den här bloggen hade viförmodligenaldrignågonsinvarken lagat eller ätittimbal
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
De hade ju dessutom ätiten hel del chips, saltapinnaroch ostbågar. Skar tilloasisenoch ner med det ien större skål och två marimekkoskålar, fyll på med vattenoch låt dra en stund medan du förbereder blommorna
Tyvärr var jag ju interiktigt beredd pådennaofantliga smakupplevelse som jag själv kokat ihop så jag hade interiktigtmöjligheten att snygga upp fotot genom grönsaker, färska örter eller liknande
Koka Bavette Barilla al denteirikligt med saltatvatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Skölj sparrisenoch ta bort de hårdaste delarna påstjälken
Skrubba potatisenoch koka den sedan mjuk ilättsaltatvatten. När jag jobbadepå Stora gungan påSkansen så hade vien mellanrätt påmenyn som bestod av skivadfärskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg ochfärska örter (dill, persiljaoch gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.