Köttet från hönan ochgrönsakerna gör sig perfekt i en kall sallad på ris och inlagda grönsaker – utmärkt sommarmatsom gör sig perfekt en varm sommardag med ett glas rosévin
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Ös köttet med buljongen under stektiden. Servera den plommonspäckade fläskkarrén med grönsakernaoch katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
Ta ut och garnera med färsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Till sist Tillsätts fisken, som först delats i mindre bitar och låt allt sjuda tills fisken är klar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.