57 God
fortsättning på er alla, idag är det nog många som har en lugn vilodag efter allt julfirande, här hemma är det inget undantag men så plötsligt så visas en av mina absoluta favorit filmer nämligen "Kalle och chokladfabriken"
Chokladkaka150 g smör 260 g strösocker [3 dl] 165 g ägg [3 st] 40 g kakao [1 dl] 90 g vetemjöl [1,5 dl] 2 g bakpulver [0,5 tsk] flingsalt. Chokladgrädde400 g grädde [4 dl] 20 g kakao [0,5 dl] 30 g florsocker [0,5 dl]
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
När konservburken puttrat klart, tar du upp denoch öppnar medelst konservöppnare. Börja med att småputtra konservburkenmedkondenserad mjölk i en kastrull fylld medvatten
Dulcedeleche är som en kolakräm, så god och smakrik ochhelt perfekt för bakning. Jag har länge funderat på om jag ska ha enegen kategori för ”dulcedeleche” och nu har jag ordnat det
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka medDulcedeLeche utblandat i smeten, medanden lille (Marco) ville ha enDulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Hyvla med hjälp av en osthyvel eller potatisskalare chokladspån på chokladkakans släta sida. Fortsätt med ytterligare enfjärdedeloch rör sedan ner resten
Jag hadeen öppnad Dulcedeleche burk från Pampas Deli i kylskåpet ochtanken var att jag skulle göra en kladdkaka med snyggt mönster med hjälp av dulcedelechen
”, ”Nej, jag gilladedekoreringen på Roys mazariner”… Jaha, denslutsatsen tog ju inte jag… Satte genast igång ett andra bak medmazarinbotten nu helt utan kakao
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv medenDulcedelecheoch valnöts parfait
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.