Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord. Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatteroch placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Målet är att på sikt slippa räkna kcal men nu gör jag det och det är så många recept därute på “nyttiga efterrätter” enligt LCHF osv som är massor av kcal i så det gäller att inte bara äta allt som verkar “nyttigt” för att det heter LCHF, Paleo eller något annat
Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Jag gjorde en browniebotten utifrån mitt recept på brownies som verkligen blir dom godaste och mest perfekta browniesarna (och då har jag testat många recept på brownies
Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Häll ut degen direkt på smord plåt eller bakplåtspapper. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Tillsammans med Kitchentime (en webbshop där man kan hitta typ allt som man någonsin kan behöva i sitt kök), har jag fått möjlighet att tävla ut några kärnköksprodukter som närmast är obligatoriskt på varje fika
Nå väl, åter till receptet på rabarberbullarna som jag bakade i helgen ochsom jag fick tips om hos Milla, som länkade till Leila ochsom jag nu gjort några små justeringar i
Det är faktiskt första gången som jag tycker att Christine gjorde rätt som valde den lugnare och stabilare Raoul (den rollen spelades av Anton Zetterholm)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.