4 st vitlöksklyftor. 2 msk ingefära, färsk. 2 st grönsaksbuljongtärning. 2 tsk paprikapulver. 4 dl kokosmjölk. 2 dl vatten. 10 dl kikärtor, kokta. 4 dl torkade kikärtor som du blötlägger och kokar själv i förväg. 1 st lime, saften. 8 port ris
koka torsk tillsammansmed salladslök, haricot verts, morot och tomat tillsallt är genomkokt. Fisktillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fiskenistället fräsch och annorlunda ikombinationenmedkaprisoch tomat
Detta är en sån där bra middag där det mesta liggerienoch samma form, så nära en "allt-i-ett-rätt" som man kan komma, det enda som inte hamnar ifisklådan är tillbehöret du väljer att lägga på dintallrik
Det försöker vioch det är ju faktisktenklare att komma ihåg det och få in vanan om man alltid gör det samma dag och därför är just ”meat-free Monday” så himla bra
Lägg tillbaks köttet och låt allt sjuda ihoptillenkrämig gryta. Och för varje dag som går blir jag alltoroligare för att de fina dagarna tar slut innan det blir sommar
Fyll på medvinoch buljong så att allt är täckt med vätska. Lägg köttet ienugnstålig gryta med lock, eller ien lergryta ochtillsättävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.