Tartelette med chokladkolakräm
SARA AASUM HULTBERG
SARA AASUM HULTBERG
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 160 gram mjöl
  • 60 gram kakao
  • 75 gram florsocker
  • 70 gram kallt smör
  • 1 äggula Mixa mjöl, kakao, florsocker och smör tills det gått ihop, tillsätt sedan äggula tills den bildar en deg. Tryck ut i 6 små formar, runda eller fyrkantiga som på bilden. Det räcker annars till en stor pajform. Ställ i frysen i en timme. Sätt sedan ugnen på 190 grader, linda in kanterna och formen med aluminiumfolie och baka sedan i 10-12 minuter Ta sedan ut och låt svalna, dra sedan av foliet.
  • 120 gram socker
  • 110 gram grädde
  • 100 gram 70 %-ig choklad
  • 70 gram smör
  • 2 äggulor En nypa salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.