Denna gång fyllde jag den med en avokadohummus, keso, zucchini och ruccola. Men man skulle enkelt också kunna göra en sötare version och exempelvis fylla den med keso, banan och jordnötssmör - låter inte det som den perfekta frukosten så säg
½ zucchini. Avsluta med att röra ned keson och den kokade pastan. Hacka lök, vitlök och zucchini och riv morötterna och fräs i lite oliv- eller rapsolja tills allt börjat mjukna
Dagens recept får bli denna matiga zucchinigratäng med svamp och keso. Nu börjar det kännas som om vi inte äter något annat än mat innehållande zucchini, vilket vi ju inte heller har gjort den senaste tiden
Blanda sen ner keson med en sked. Skiva zucchinin i tunna skivor, cirka ½ cm där också. När champinjonerna är klara häller du över dem i en skål och lägger i zucchinin i formen istället
Blanda zucchinifräset med cottage cheese. Tärna zucchini och fräs den och vitlöken i smöret ca 1 min. 200 g zucchini. 250 g KESO® cottage cheese. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 5 dl Kelda® Mild tomatsoppa 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g zucchini 1 pressad vitlöksklyfta 250 g KESO® cottage cheese salt och peppar