Yoghurtglass med jordgubb och choklad. Den här yoghurtglassen går att göra som ”vanlig” glass också, genom att helt sonika frysa den i en burk istället, men precis som allt annat blir den lite roligare på en pinne
Jag valde smaken jordgubb, vilken jag tyckte mycket om. Jag har varit medveten om yoghurtglassen Yollibox sedan den kom ut, men etersom den innehåller rårörsocker har jag lagt ifrån mig glassen
Frozen yoghurtglassen. Jag valde att göra en glasstårta och för att göra denna lite fräschare så gjorde jag min otroligt goda frozen yoghurt glass med jordgubb och fyllde sedan på med vaniljglassen
Glassen är en yoghurtglass och på den här ICAn fanns den i tre smaker. mango, jordgubb och choklad. Fast, som de flesta yoghurtglassar innehåller den rätt mycket socker
Åt tillsammans med yoghurtglass (bilden nedan) och hallon. Har testat mango, jordgubb och naturell och kan inte bestämma mig vilken jag gillar bäst, alla är så grönjävligt goda
Mosa jordgubbarna med en gaffel så de blir helt mosade. Blanda ihop jordgubbsmoset med ägg och socker. 225 g jordgubbar (färska eller frysta)2 ägg3 msk fruktsocker1 tsk vaniljsocker4 dl turkisk yoghurtGör så här. 225 g jordgubbar
Glassen är en yoghurtglass och på den här ICAn fanns den i tre smaker. mango, jordgubb och choklad. Fast, som de flesta yoghurtglassar innehåller den rätt mycket socker… råsocker är ingrediens nr 2 på innehållsförteckningen… Så precis som med all glass det är inget man ska äta varje dag