Är man sugen på något uppfriskande till efterrätt ikväll istället, eller vilken annan kväll/morgon/dag som helst för den delen, är denna yoghurtglass ett hett tips
Häll i granatäpplekärnorna och hallon i en mixer. 2 ½ dl hallon (125 g). När det fått en tjock, smoothieliknande konsistens, placera en sil ovanför en skål och använd en sked för att trycka ut all saft
yoghurglass med jordgubb & hallon. Sedan stoppade jag i några frysta hallon i glassformarna innan jag hällde i glassmeten (men det var bara för att jag tyckte att det var fint
Låt svalna och rör i resten av yoghurten och hallonmoset. Garnera med hallon. hallon. Mosa hallonen i en kastrull och koka upp med 1 msk av sockret. 250 g hallon
Låt svalna och rör i resten av yoghurten och hallonmoset. Garnera med hallon. hallon. Mosa hallonen i en kastrull och koka upp med 1 msk av sockret. 250 g hallon
Topping2 dl marsankräm 200 g jordgubbar 200 g blåbär 200 g hallon 100 g vit choklad, finhackad. Yoghurtglass med honung och fänkål1 kg grekisk yoghurt 1 msk fänkålsfrö 2 dl honung 1 krm salt
Hallonsorbet. Yoghurtglass. Hallonsorbet. Yoghurtglass. 500 g hallon. Blanda hallon, vatten och socker i en kastrull och koka försiktigt i 5 min. 500 g hallon