15 dl rysk yoghurt. 11 vaniljstång 5 dl rysk yoghurt 1 dl florsocker 0,5 lime 2 dl färska hallonSkrapa ur vaniljstången och lägg i en skål tillsammans med yoghurt, florsocker, limezest och några droppar limejuice
1,5 dl plus Ca 1 dl russin4 tsk bikarbonat1 tsk salt1/2 dl neutral olja1/2 dl ljus sirap1 liter filmjölk eller naturell yoghurt Blanda först ihop de torra ingredienserna. 1 liter filmjölk eller naturell yoghurt
Yoghurt kan också ersättas med kokosmjölk/grädde. Glassar av yoghurt funkar det, japp det gör det. Härom veckan såg jag ett inlägg på Jamie Olivers sida om yoghurtglassar och blev lite sugen på att testa
Häll yoghurten i botten på 6 ugnssäkra glas, typ duralex. 6 dl Arla® mild yoghurt. Sätt ugnen på grill. Skär jordgubbarna i bitar och blanda med socker, apelsinskal och -saft
Har verkligen fastnat för yoghurtmarinad, väldigt god smak och ryker inte när man grillar. 1 tsk gurkmeja, 600 gram fläskfilé(er), 1 dl yoghurt, 10% fett, salt, 1 tsk citronsaft, 1 tsk spiskummin, malen, 0. 1 dl yoghurt
Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten. 2 dl matyoghurt. 1. 2. Skiva chilin tunt och blanda ner i bunken, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen