Wokat bogfläsk i hoisinsås recept

Wokat bogfläsk i hoisinsås

Wokat bogfläsk i hoisinsås

Strimla köttet och lägg det i en skål. Strimla alla grönsaker och lägg dem i en annan skål. Blanda ingrediensernatill såsen i en skål för sig

Wokade shanghainudlar

Låt rinna av och skölj under kallt vattten. Hetta upp oljorna i en wok. Servera med chilisås. Lägg nudlarna i en wok eller kastrull med kokande vatten och koka i 5 minuter. Tillsätt charlottenlökarna och woka i 1 minut. Tillsätt nudlarna och woka i 4 minuter. Blanda ner övrigaingredienser och woka ca 5-7 minuter eller tills de är genomkokta. 500 gram shanghainudlar. 4 st Schalottenlök(ar) , finhackad. 5 st choy sum (kinesiskvitkål). 1 st kycklingfilé(er). 250 gram magert bogfläsk. 1 msk hoisinsås

Wokat bogfläsk i hoisinsås

Strimla köttet och lägg det i en skål. Strimla alla grönsaker och lägg dem i en annan skål. Blanda ingrediensernatill såsen i en skål för sig