Skölj och ansa pakchoyen. Garnera kycklingen med hackat apelsinskal och servera med sås och pakchoy. Hetta upp 0,5 dl hönsbuljong i en wok eller stekpanna. Tillsätt pakchoy och fräs under omrörning tills den mjuknar, 34 min. 350 g pakchoy
Pakchoy-woken. kokosfett att woka i. Häromdagen hittade jag så fin pakchoy i grönsaksdisken och då fick den bli grunden för vad min matfantasi kunde åstadkomma
Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Skär paksoi i ganska stora bitar. Häll det i woken och koka upp under omrörning så att blandningen tjocknar
Blanda ihop allt det frästa i woken och häll i buljong, ostronsås och fisksås eller soja. 2 strimlade pakchoy (kål från Kina/Japan, påminner om mangold)
Hetta upp oljan i en wokpanna eller tjockbottnad stekpanna på hög värme. Ta loss pakchoybladen, lägg dem i kokande saltat vatten och låt koka i en minut
När grönsakerna stekt några minuter lägg ner broccolibuketterna de halverade vattenkastanjerna cashewnötterna och till sist pakchoyen eller mangolden som du också skurit i bitar
När grönsakerna stekt några minuter lägger du ner broccolibuketterna, de halverade vattenkastanjerna, cashewnötterna och till sist pakchoyen eller mangolden som du också skurit i bitar