VI tog även scampi, wasabinötter och marinerad kinakål (som var så vansinnigt stark. Så raskt över till kakan, en citronkaka som jag läst om hos bästa Charlottan som har den fina bloggen Matrepubliken
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Vårrullar med sojadipp och jordnötsdipp Sushi i olika varianter med inlagd ingefära, soja och wasabi Het köttfärs med salladsblad Blandade melonsorter på spett med hackad basilika Vårrullarna närmast på det gula fatet
wasabi. Rör samman en dressing av olivolja, soja och wasabi, smaka av med salt och peppar. wasabi. 1 msk rapsolja, gärna med smak av citron. 1 msk rapsolja, gärna med smak av citron
saft och skal från citron samt lite wasabi. Wasabi. Kvällen meny blev nedanstående snittar som serverades med en drink gjord på rabarbersaft, pressad citron och mousserande
kryddblandning med sesam, wasabi (finns från Santa Maria) alt. pressad citron. Tillsätt grönkålshacket och pressa över lite citron (det är också bra för färgen)
Wasabicrème. Servera med en klick wasabi och inlagd ingefära. 1 stor skiva tonfisk ca 1,5 cm tjock, sesamfrö, szechuanpeppar som trots sitt namn ej är närbesläktad med vare sig chilipeppar eller vanlig peppar, utan tillhör vinruteväxterna och är närmast släkt med citrusfrukterna såsom apelsin och citron. 1 tsk wasabi, 1 dl creme fraiche, salt (ev några droppar pressad chili). 1 tsk wasabi