Vol au vent recept

Vol au Vent med laxröra

Vol au Vent med laxröra

6 pers1 färdig Volauvent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över volauventen. 1 färdig Volauvent
Vol au vent med två fyllningar

Vol au vent med två fyllningar

Stick med en gaffel mitt i volauventerna så det blir ett hål. Tina smördegen. Ta ut 12 rundlar som är 8 cm i diameter
Vol au vent alla crema di tonno

Vol au vent alla crema di tonno

Farcire i volauvent con la crema al tonno. Guarnire ogni volauvent con i capperi. Ingredienti per 24 voul auvent. 24 voul auvent. 20m 24 voul auvent
Salame di tonno

Salame di tonno

Volauvent alla crema di tonno. Avvolgere il salame nella carta forno. Volauvent alla crema di tonno. A sua volta richiudere il salame in un foglio di alluminio a mo’ di caramella
Peperoni spellati conditi

Peperoni spellati conditi

Volauvent alla crema di tonno. Adagiate i peperoni su una teglia con la parte esterna rivolta verso l’alto
Involtini di pollo con olive, capperi e acciughe

Involtini di pollo con olive, capperi e acciughe

Volauvent alla crema di tonno. le acciughe e le olive sono solitamente già salate, ma se ritenete che l’involtino possa uscirvi insipido aggiungete anche del sale in questa fase

Vol au vent med två fyllningar

Stick med en gaffel mitt i volauventerna så det blir ett hål. Tina smördegen. Ta ut 12 rundlar som är 8 cm i diameter

Restaurang - Pontus!

Garden roll (typ en lax- och avokadosommarrulle), Ankleverburgare Rossini med märg och fikon samt Marängsviss deluxe och de resterande två från As time goes by vilka var Persiljestuvad kalvbräss i volauvent och Hummerqueneller med tryffel, pumpakräm och brysselkål