När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Här kommer ett riktigt smarrigt recept till er på en krämig laxsås ni kan ha till pastan. (Red med lite maizena om såsen bli för tunn)Lägg i laxen och spenatblandningen och låt småputtra i ca tio min tills laxen blivit helt klar
Lägg i räkorna samt den goda såsen i formarna och servera näs det fortfarande fräser. Glömt inte att ha ett riktigt gott lantbröd till hands för att döpa den i den fantastika såsen annars lär du ångra dig
Det enda egentliga recept jag bjuder på i detta inlägg, det är den fantastiskt goda fisksåsen. Jag brukar inte alltid göra en så pass omständlig sås som denna, men det är värt besväret att lägga ned det lila extra jobb som krävs på slutet, för resultatet blir fantastiskt
Lingonen har blandats in i såsen. Koka ihop spadet till hälften, smaka av med salt och peppar (Här tillsatte jag 1 tsk salt och 1 msk brunsocker, när såsen hade reducerat klart tillsatte jag ca 50 g smör, blev mycket gott
Smörstekt torskrygg med morotspuré, söta brödkrutonger och syrlig smörsås. Såsen. Gör såsen. smält smöret i en kastrull och låt det koka upp, under tiden tillsätter du saften av en citron och vitvin medan du rör om, till slut rör du i sockret och den finhackade gräslöken och håller såsen varm till servering
När jag satt och bläddrade i den del av Kitchen Diaires som avser sen vinter och tidig vår, snubblade jag över ett recept på fläskkotletter i senapssås som genast slog an en sträng hos mig